Café en terras aan het pittoreske dorpsplein in Schimmert

Eten, drinken en heerlijk genieten onder één dak? Dat kan bij 't Weverke in Schimmert. Proef onder het genot van een drankje of hapje de authentieke dorpssfeer van Schimmert. Geniet van ons sfeervolle café vol klassieke en moderne elementen waar jong en oud nog gezellig samenkomen.

Kom langs en geniet

Ontdek de omgeving

De omgeving van Schimmert in Zuid-Limburg is rijk aan uitstekende wandel- en fietsroutes. Ideaal voor natuurliefhebbers om zich in de nabije, vrije natuur te begeven en te genieten van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft. In onze omgeving vindt u een scala aan fiets- en wandelroutes waarvan 't Weverke een mooi begin- en eindpunt kan zijn. Uiteraard geniet u dan bij ons van een goed verzorgd hapje en drankje.

Begin uw route bij 't Weverke

Meer weten over de wandel- en fietsmogelijkheden? Hieronder vindt u een aantal routes. 

  • Bekijk hier de wandelroutes van wandelgids Zuid-Limburg.

Naast de routes uit de wandelgids, vindt u ook een aantal prachtige wandel- en fietsroutes op www.route.nl. Via de app kunt u deze gemakkelijk op uw telefoon bekijken. Klik op de onderstaande links om direct naar de websites te gaan.

Pittoresk & authentiek

Ons terras biedt een prachtig uitzicht op het oude dorpsplein van Schimmert en ligt aan de voet van de imposante Sint Remigiuskerk. De op het publiek afgestemde muziek in ons café en de mogelijkheid om de muziek zelf te kiezen draagt toe aan de gezellige sfeer bij 't Weverke. Natuurlijk kunt u ook genieten van een heerlijk hapje of drankje en van de prachtige omgeving.


Een greep uit de mogelijkheden:

  • Een goed verzorgd glas Brand bier
  • Meerdere speciaalbieren op tap en fles
  • 17 smaken Italiaans schepijs
  • Een kleine kaart en borrelhapjes
  • Wandel- en fietsroutes op en rondom het plateau van Schimmert
Bezoek ons sfeervolle café

Café 't Weverke 

Petra & Raymond Soons
Hoofdstraat 77 
6333 BG Schimmert

Privacyverklaring

Contactgegevens

: 045 - 404 26 91

info@weverke.nl 

KvK: 14051196

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Zaterdag 12:00 - 22:00

Zondag 11:00 - 22:00